Carlos Eugenio Santi

 

Es va graduar amb la més alta qualificació a la Universitat Nacional de Rosario l’any 2001. Va completar la seva formació amb el destacat violinista Rino D’Angelo i va perfeccionar-se amb mestres de fama mundial com Eduardo Isaac, Álvaro Pierri, Leo Brouwer i Abel Carlevaro.

 

Ha estat guardonat en concursos nacionals i internacionals: Certamen Joaquín Rodrigo, Homenatge a Maria Luisa Anido i Festival Fabini i va ser Becat a Espanya i Brasil.

 

Ha estat mestre, intèrpret i jurat en diversos concerts i festivals d’arreu del món: Suïssa, França, EUA, Eslovènia, Itàlia, Espanya, Mèxic, Colòmbia, Brasil i Xile, al costat d’altres destacades figures com Eduardo Fernández, Carlos Pérez i Edoardo Catemario.

 

Ha estat solista al costat d'importants agrupacions: Orquestra Simfònica de Tolima, Orquestra Simfònica Provincial de Rosario, Orquestra Filharmònica Juvenil de Hurlimgham, Orquestra de cordes de Formosa, Camerata Sant Juan i Camerata Nueva Córdoba, dirigides per Juan Carlos Zorzi, Gustavo Plis Steremberg i Jhon Alexander Riaño.

 

Es va graduar com “Magister” en Música Llatinoamericana del segle XX, qualificat amb distinció per un jurat d'Àustria i Argentina. Va gravar quatre CD i va publicar quatre llibres.

 

Actualment ensenya a la càtedra de guitarra de la Universitat Provincial de Córdoba (Argentina).