Isabella Selder (Alemanya) i Santiago Molina Gimbernat (Mèxic / Espanya) es van conèixer durant els estudis a la Universitat Mozarteum de Salzburg a Àustria.

El 2017 van fundar Molina Guitar Duo en el qual, d'una banda, hi ha una preferència comuna per la música de cambra i de l'altra, un entusiasme per projectes que van més enllà del repertori habitual per aquesta formació realitzant nombroses adaptacions, arranjaments i transcripcions de música original per a piano, orquestra o altres instruments. A més dels seus propis arranjaments, els seus programes es caracteritzen per tenir una temàtica, com és el cas del programa d’avui, majoritàriament amb música francesa de finals del segle XIX i inicis del segle XX, amb compositors com Claude Debussy, A. Tansman, Jean Françaix, entre d’altres, fins a arranjaments de cançons dels Beatles elaborats pel compositor cubà Leo Brouwer.

Ambdós músics s'han presentat a diferents festivals internacionals de guitarra i cicles de música de cambra a diferents ciutats d’Alemanya, com per exemple dins de la tercera edició del festival internacional de guitarra a Tubinga o a la primera edició del festival internacional de guitarra a Friedberg a 2019.

Com a solistes acrediten nombrosos premis, mencions en concursos internacionals de guitarra i presentacions a diferents països com Espanya, Croàcia, Àustria o Alemanya.

A més dels seus projectes com a solistes i el seu treball artístic com a duo, tots dos músics també estan actius com a professors instrumentals: va ser a l'octubre també de l'any 2017 quan Isabella i Santiago van fundar el seu propi estudi de guitarra a Friedberg, en què no només ofereixen lliçons regulars de guitarra sinó que fomenten alhora el moviment guitarrístic de la regió a través d'audicions, concerts i tallers per a amants de l'instrument.

A inicis del 2022 van realitzar a Aachen, Alemanya l'enregistrament del seu primer disc titulat Paris! a càrrec del Dr. Hans-Werner Huppertz. El programa a presentar en aquesta ocasió és una selecció del disc. Tots dos guitarristes toquen instruments fets pel constructor de guitarres Kolya Panhuyzen.